21 Aralık 2012 Cuma

Televizyondaki Büyük Vefa Örneği




Televizyondaki Büyük Vefa Örneği


Bu yazımda epeydir takip ettiğim ama bir türlü fırsatını bulup paylaşamadığım, beni çok etkileyen vefa örneğinden bahsedeceğim. Bu vefa Mint Yapım ve Birol Güven’e ait.

Sezonun yeni ve başarılı dizilerinden Zengin Kız Fakir Oğlan’da geçtiğimiz aylarda büyük bir acı yaşandı. Ne yazık ki dizinin senaristlerinden Metin Açıkgöz’ü 49 yaşında ani bir şekilde kaybettik. 1994’ten bu yana dizilerde senaristlik yapan Açıkgöz biz televizyon dünyasını takip edenleri ve arkadaşlarını derin bir hüzne boğmuştur. Kendisini daha önce keşfetme şansı bulmayanlar Metin Açıkgözün twitlerine bakınca bile kumaşının kalitesini anlayabilir.

Sözün özüne gelecek olursam, asıl beni derinden etkileyen Açıkgöz’ün vefatının ardından aylar geçse de Mint Yapım Zengin Kız Fakir Oğlan’ın jeneriklerdeki Senaryo listesinden Metin Açıkgöz’ün ismini çıkartmadı. Kadroda Açıkgöz’ü gördükçe içim bi hüzünlenir,onu tekrar yad ederim.

Birol Güven’e ve Mint Yapım ekibine gösterdikleri bu vefa örneğinden dolayı çok teşekkür ederim. Açıkgöz’e ise tekrar rahmet dilerim.

0 yorum:

Yorum Gönder