7 Eylül 2012 Cuma

Yeni Sezon İtibariyle Hiç de Suskun Değillerdi


Yeni Sezon İtibariyle Hiç de Suskun Değillerdi




Geçtiğimiz sezonun en flaş yapımlarından olan Suskunlar, her ne kadar sosyal medyada inanılmaz destek aldıysa da reyting anlamında muzdaripti.

Türk televizyonlarının en çekişmeli günü olan ‘Perşembe’ için Show Tv’nin silahı bu sezon da değişmedi. Geçtiğimiz sezon Fatmagül’ün Suçu Ne ve Kurtlar Vadisi Pusu arasında yeni başlamış olmanın verdiği negatif etkiyle kendisine listenin zirvesinde pek yer edinemeyen Suskunlar sezona bomba bir Pelin Akil transferiyle başladı.

Ayrıca Suskunlar bu bomba transferin yanında Kurtlar Vadisi Pusu’dan önce sezonu açtı. Bu bana göre çok büyük bir avantaj, şöyle ki :

Yeni sezona inanılmaz bir bölümle girdi dizi,sosyal medyanın altını üstüne getirdi yeni bölüm yayınlanırken.

Ayrıca Show Tv dizisine büyük bir kıyak yapıp bölüm bittiğinde en baştan yayınladı dizinin yeni sezon ilk bölümünü ve televizyon takipçilerinin büyük bir çoğunluğuna dizi tanıtıldı.

Nitekim başarı da geldi. Yeni bölüm hem ‘Tüm Kişiler’de hem ‘A-B Grubu’nda birinciliği kaptı. Bölümün hemen arkasından yayınlanan tekrar bölümü ise ‘Tüm Kişiler’de 6. ‘A-B Grubu’nda 5. oldu.

Dün akşam Trt 1 ‘Zengin Kız Fakir Oğlan’ın yeni bölümünü yayınlamadı. Fox Tv’de ise artık iddiası kalmayan Aşkın Halleri yayınlandı. Atv Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni sezonunun arefesinde Kurtlar Vadisi Filistin ile Vadi hayranlarına el salladı.   Kanal D’yi açanlar da Kötü Yol dizisini izlediler.  Tüm bunlara bakarsak Suskunlar rahat bir şekilde zirvede yer aldı dünkü bölümüyle.

Tabi ki Kutlar Vadisi Pusu’nun yeni bölümleriyle listenin neresinde olacağı bir soru işaretiyken Suskunlar diğer bölümlerinde de bu hareketlilikte devam ederse yeni sezonun Perşembe lideri olarak karşımıza çıkacak gibi görünüyor.

0 yorum:

Yorum Gönder