2 Eylül 2012 Pazar

Star Bir Alem Bugünlerde



STAR Bir Alem Bugünlerde


Geçen yazımda Acayip Hikayeler cephesinden gelen tutarsızlıklardan ve Star’ın diziyi Diziler bölümünden kaldırmasından bahsetmiştim. Değişimin en büyüğünü yaşayan Star’ın yeni bir skandala imza atması bir kaçınılmaz oluyor her seferinde…

Bu sefer de gözüme iki şey çarptı. Resmi internet sitesinde Star’da yeni Sezon bölümüne girerseniz sadece ‘Acun Ilıcalı, Muhteşem Yüzyıl, Dila Hanım, Ağır Roman’ projelerini görürsünüz.

Hadi ‘İşler Güçleri, Sudan Bıkmış Balıkları, Evlerden Birini, Hayatımın Rolünü,Küçük Hesapları’ yaz projesi olduğu için bu listeye koymayabilirsin ama yeni sezonda da Star’da devam edecek olan ‘Behzat Ç’nin bu listede olmamasının sebebi ne? Sadece yeni projeler olsaydı bu listede anlayışla karşılayabilirdim ama ‘Muhteşem Yüzyıl’ da bu listede yer alıyor. Doğal olarak Star geçen sezonlardan devam eden dizilerini de buraya almak zorunda…

İffet ve Bir Erkek Bir Kadın dizileri de Behzat Ç ile birlikte bu listede yok. Anlayamadığım niye üvey evlat muamelesi yapılıyor?

İkinci bir skandal ise sezon finali yapan Pasaport programı da sessiz sedasız Programlar bölümünden kaldırılmış. Eğlenceli, orta seviyede reyting getiren bir programa bu haksızlık yapılmamalıydı kanaatindeyim.

Star’ın el değiştirmesine en çok sevinenlerden biriydim ama yönetimin böyle el altından, açıklama yapmaksızın,insanları bilgilendirmeden bu tarz işlere girilmesi karizmayı biraz çizdi benim gözümde.

0 yorum:

Yorum Gönder