4 Ağustos 2012 Cumartesi

Televizyonda Tutunamayan Radyocular


Televizyonda Tutunamayan Radyocular
Ülkemizde radyonun kullanımı azalsa da radyo dinleme faaliyeti telefon ve internet sayesinde bitmiyor.Aksine radyocular birer fenomen olarak hafızalara kazılıyor.
Bazı radyocularımız ise televizyonda da program yapmayı seçip kendilerini geniş kitle üzerinde göstermeye çalıştılar ve çalışıyorlar. Gelelim görelim ki bazı radyocular bunu yaptı ve çoğu başarılı olamadı. Örneklendirecek olursak;
Zeki Kayahan Coşkun Alem Fm’de Matrax programını sunarak radyo dinleyicilerinin gönlüne taht kurdu. Ama bir süre sonra Star Tv’de program yapıp kendini göstermek istese de bu uzun olmadı ve hevesi kursağında kaldı.
Benim en çok takip ettiğim radyoculardan, Serdar Gökalp, Cine 5’te 'Serdar Gökalp Show’u hayata geçirdi ama o da erken veda edenlerden oldu.
Bay J ve Geveze bir araya gelerek Ntv’de Fazla Mesai isimli programı sunmaya başladılar. Her ne kadar programın kurgusu, akışı iyi olsa da bu program da ekrana veda etti.

Sonuca gelecek olursak radyocularımız radyoda gördükleri ilgiyi televizyonda göremediler. Onları televizyonda takip edenler ise radyo programları sayesinde gönül veren fanlarıydı genellikle. Bu yüzden radyodan televizyona atılma fikri her zaman için parlak bir fikirmiş gibi görünmüyor.

0 yorum:

Yorum Gönder