5 Ağustos 2012 Pazar

Yayın Tarihi Belirsiz Tek Dizimiz


Yayın Tarihi Belirsiz Tek Dizimiz


 Türk tarihinde yüzlerce dizi geldi geçti hepsinin yayın tarihini bilerek izliyorduk birlikte,birlik beraberlik içinde. Fakat on yıllardır süre gelen bir dizimiz var ki hiçbirimiz önceden tarihini kestirip izleyemiyor. Bir gün uyandığımızda alıyoruz o dizinin yeni bölümünün o akşam yayınlanacağı haberini.

Konusu da hep aynı dizinin. Anne feryatları,sevgili,nişanlı,eş çığlıkları… Yeni dünyaya gelmiş asker bebeklerinin,şehit bebeklerinin masum ve olan bitenden habersiz bakışları. Evet Türk insanının içini yakan kareler bunlar. Dizi dediğimiz de Ana Haber Bültenlerinin yayınladığı şehit ailelerinin üzüntüsü…

Şimdi elimizdeki verilere bir bakalım. Her seferinde bildiğimiz kadarıyla barışçıl politika izlemeye çalışan bir devletimiz varken bir de sürekli Türk halkını üzmeye çalışan bölücüler var. (Siyasi bir site olmadığı için kapalı anlatmak istedim burayı.) Peki bizi en çok üzen şehit haberlerinin yanı sıra şehit anne-babalarının,çocuklarının,eşlerinin ana haberde yayınlanan feryatları,acıları değil mi? Acımıza acı katmıyor mu bu görüntüler… Bir bakıma da bölücülerin istediği oluyor. Türk halkı üzülüyor.

Bunları göz önüne alınca ‘Artık şehit haberleri verilirken annelerin feryatları yayınlanmasın,üzüntümüze üzüntü katmayalım.Bölücüleri üzüntümüzle sevindirmeyelim’ demek istiyorum. Elimden sadece bu geliyor. Keşke daha fazlası olsa..

Milletimizin başı sağ olsun..

0 yorum:

Yorum Gönder