14 Ağustos 2012 Salı

Ertem Şener İkinci Bir Acun Olabilir mi?


Ertem Şener İkinci Bir Acun Olabilir mi?

Ertem Şener…
Son zamanların efsane futbol spikeri.
‘Her yerinden öpüyorum Rüştü, Messiii bu adam neyin nesiiii’ gibi cümleleriyle halkın beğenisini kazanan Ertem Şener şimdilerde yeni bir macera içinde.

Öncelikle Ertem Şener’i tanıtalım :
1975 Malatya doğumlu olan Ertem Şener Tgrt’de 1996’da profosyonelliğe adım attı. Star Tv’de anlattığı Şampiyonlar Ligi maçları sayesinde ismini bizlere duyurdu. Star Tv’nin Doğuş’a satılmasıyla Doğan Yayın Grubunda spikerlik kariyerine devam etme kararı aldı. Kısa bir süre sonra da Kanal D’de yayınlanan Kazanmak İçin Bir Dakika isimli programı sundu. Şimdilerde ise farklı kanal Tv8’in Trophy Türk isimli programını sunmak için Doğan grubundan istifa ederek Tv8’e geçti.

Kariyerine şöyle bir bakınca benim aklıma birden Acun Ilıcalı geldi. Spor spikerliğinden ekranın vazgeçilmez adamı olmaya kadar yükselen Acun Ilıcalı…

1969 doğumlu Acun Ilıcalı Televole ve 2002 yapımı Acun Firarda ile kendini bizlere ispatlamıştı. Şu günlerde yaptıklarından söz etmiyorum bile.

Ayrıca Acun Ilıcalı’nın sitesi Acunn.com ile Ertem Şener’in sitesi Ertemsener.Tv’nin benzerliği de gözlerimize çarpıyor. (Benzerlikten kastım : kategoriler arasında gündem,magazin,spor gibi bölümlerin olması)

Şimdi Acun’dan 6 yaş küçük olan Ertem Şener bu çıkışı ile Acun’un tahtına ortak olabilir mi ? Bu soruyu çılgınca bulanlar, Acun ile kıyaslamayı garip karşılayanlar tabii ki olacaktır bu yüzden yeni sezonu beklemek gerekiyor.

Eğer ki Ertem Şener bu yeni sezonda Tv8’in sınırlı izleyici kitlesini arttırmayı başarıp izleyiciyi Tv8’e çekebilirse bundan sonra adını çok daha fazla duyacağız.

Kendisine hayırlı olsun ve başarılar dileklerimi iletirim.

0 yorum:

Yorum Gönder