21 Temmuz 2012 Cumartesi

Acun'suz Show Tv Perişan


Acun'suz Hafta sonları ve Show Tv
Show Tv’nin büyüklüğünden söz etmeyeceğim zaten. Ama hepimiz biliyoruz ki Show Tv’nin en önemli silahı Acun Ilıcalı ve onun yapımları.
Bildiğimiz üzere Show Tv hafta sonlarını ve kimi zaman da pazartesi günlerini Acun Ilıcalı’nın Survivor, Yetenek Sizsiniz, O Ses Türkiye ve Yok Böyle Dans gibi programlarıyla dolduruyor. Bu programlar da birkaç küçük istisna dışında sürekli zirvede yer aldı ve Show Tv’ye büyük katkı sağladı.
Gelelim şimdi can alıcı noktaya. Survivor birkaç hafta önce finalini yaptı ve Acun Ilıcalı tatile çıktı. Yani kısa bir süre Acun Ilıcalı ve programlarını ekranda göremeyeceğiz.
Peki Show Tv Acun’un yokluğunda hafta sonlarını nasıl kullanıyor şimdi buna bakalım.
Acun’un yokluğunda Show Tv’nin rating başarısı (Tüm Gruplarda)
30.06.2012 Cumartesi : Show Tv’nin ratingde en iyi sırası Adını Feriha Koydum’la 11.lik
01.07.2012 Pazar : Show Tv’nin ratingde en iyi sırası Yahşi Batı’yla 5.lik
07.07.2012 Cumartesi : Show Tv’nin ratingde en iyi sırası Pis Yedili’yle 18.lik
08.07.2012 Pazar : Show Tv’nin ratingde en iyi sırası Ana Haber Bülteni ile 6.lık
Eğer ki 08.07.2012 Pazar günü Ana Haber Bülteni’ni dahil etmezsek o gün de Pis Yedili tekrar bölümü ile Show Tv ancak 17. olabilmiş.
Acun Ilıcalı yayınlarını yaparken ise Show Tv sürekli birinci sıradaydı. Tüm bunlardan anladığımız üzere Show Tv Acun Ilıcalı yokken Alex’siz Fenerbahçe, ayransız döner gibi. Bilmem Acun Ilıcalı’nın Show Tv için ne kadar büyük bir güç, ne kadar büyük bir etken olduğunu anlatabildim mi?
Fatih Halis Eroğuz

0 yorum:

Yorum Gönder